NUTRIHORSE

Αγαπητοί ιδιοκτήτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την καινοτόμο σειρά τροφών, Συμπληρωμάτων Διατροφής & Σνακ NutriHorse για άλογα.

Πρώτα βάζουμε την υγεία και την άριστη κατάσταση των αλόγων σας και στη συνέχεια με βάση τις έρευνες της επιστημονικής κοινότητας, προσπαθούμε συνεχώς να καινοτομούμε και να τελειοποιούμε τις τροφές μας. Έχουμε κάνει βαθμιαία μετάβαση από τις τροφές θερμικής εξώθησης στο musli και σε συνεργασία με Ολλανδούς παραγωγούς τροφής προσθέσαμε και τροφή σε μορφή κόκκου στην γκάμα των προϊόντων μας. Τα επιλεγμένα συστατικά σε συνδυασμό με την Ολλανδική τεχνολογία και γνώση καθιστούν αυτές τις τροφές κορυφαίες στην κατηγορίας τους. Προκειμένου να διατηρήσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, χρησιμοποιούμε εντελώς νέες συσκευασίες, οι οποίες επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής στους 12 μήνες και διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση και τη φρεσκάδα της τροφής.

Σχετικά με τα Συμπληρώματα διατροφής για όλα τα άλογα: 

Η υγεία του αλόγου σας είναι η πρώτη προτεραιότητά μας. Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NutriHorse, υποστηρίζει την υγεία των αλόγων και τα προστατεύει από τις πιο συνήθεις ασθένειες. Η πρόληψη μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής NutriHorse είναι αποτελεσματική και διασφαλίζει την ευζωΐα του αλόγου σας. Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη σε κάθε άλογο. Μόνο όταν ένα άλογο είναι καλά ταΐσμένο μπορεί να νιώθει ικανοποιημένο. Ανεξάρτητα με τη δραστηριότητα του αλόγου, είναι σημαντικό να μην υποτιμάται η διατροφή του. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας είναι αποδεδειγμένη. Συνεργαζόμαστε στενά με κτηνιάτρους, με γεωπόνους ζωοτέχνες διατροφής, με ιδιοκτήτες αλόγων και εκτροφείς. Τα συμπληρώματα NutriHorse μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τις τροφές Nutrihorse.

Τα συμπληρώματα διατροφής της NutriHorse διαχωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες με σκοπό να καλύψουν όλες τις ανάγκες και ηλικίες αλόγων:

  • Καθημερινής φροντίδας
  • Μυοσκελετικό σύστημα
  • Πεπτικό σύστημα
  • Τρίχωμα, δέρμα και οπλές
  • Αποτοξίνωση του οργανισμού
  • Ανοσοποιητικό σύστημα
  • Αντιμετώπιση στρες
  • Αναπνευστικό σύστημα
  • Έντονη άθληση

Δείτε Τα Συμπληρώματα Διατροφής Εδώ


Σχετικά με τις Τροφές για όλα τα άλογα: 

Οι τροφές NutriHorse είναι Super premium ποιότητας καθώς περιέχουν υψηλής ποιότητας επιλεγμένα συστατικά και παράγονται στην Ολλανδία. Χωρίζονται σε Musli και Pellet. Το Pellet (βρεγμένο με νερό) γενικότερα ενδείκνυται για ηλικιωμένα άλογα με πρόβλημα στα δόντια ή σε περιπτώσεις αλόγων με άσθμα ή βρογχικά καθώς δεν προκαλεί σκόνη. Αναφορικά με το Μusli, στις υψηλής ποιότητας τροφές όπως η NutriΗorse δεν κατακάθεται σκόνη και επιπλέον έχουν ζωηρό χρώμα και έντονο άρωμα σε όλη την διάρκεια σίτισης. Σε κάθε περίπτωση συνοδεύουν το χόρτο και το σανό (5-10kg).

Οι τροφές NutriΗorse είναι υψηλά εύπεπτες και αποτελούν μια άριστη πηγή ενέργειας, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων για τα άλογα. Για άλογα σε φάση ανάπτυξης ή άλογα με έντονη δραστηριότητα είναι αναγκαία η προσθήκη δημητριακών καρπών ή άλλων συστατικών με υψηλά ποσοστά ενέργειας. Ωστόσο, τα άλογα είναι πολύ ευαίσθητα όσον αφορά τα δημητριακά στη διατροφή τους καθώς εάν λάβουν περισσότερη ενέργεια από αυτήν που απαιτεί ο μεταβολισμός τους, το άμυλο μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε γαλακτικό οξύ που είναι η αιτία για ασθένειες όπως η κολίτιδα, η λαμινίτιδα και η μυοσίτιδα. Για αυτό τον λόγο, στις Super premium τροφές, μέρος της ενέργειας παρέχεται με μορφή λίπους από φυτικά έλαια.

Οι τροφές NutriΗorse θεωρούνται Οat Free καθώς δεν περιέχουν το ενδόσπερμα και το φύτρο της βρώμης. Περιλαμβάνουν μόνο τον φλοιό (περισπέρμιο και πίτουρο) ο οποίος είναι πλούσιος σε ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αλλά δεν περιέχει άμυλο. Η βρώμη αποτελεί μια πλούσια πηγή ινών και ενέργειας με υψηλή πεπτικότητα αλλά στις μέρες μας έχει αποδειχθεί ότι κάποια άλογα μπορούν να εμφανίσουν προβλήματα νευρολογικής φύσης όπως υπερδιέγερση μετά από κατανάλωση βρώμης. Αυτό συμβαίνει γιατί το ενδοσπέρμιο περιέχει αβενίνη η οποία έχει διεγερτικές ιδιότητες και γιατί το άμυλο της βρώμης σε κάποια άλογα πέπτεται πολύ εύκολά αυξάνοντας την γλυκόζη του αίματος με τάση να υπερτροφοδοτεί τον εγκέφαλο με ενέργεια. Γενικά, οι Oat Free τροφές επιλέγονται από ιδιοκτήτες αλόγων που δεν θέλουν ξαφνική υπερδιέγερση από τα άλογα ή ιδιοκτήτες θερμόαιμων αλόγων που θέλουν να προλάβουν την εμφάνιση υπερδιέγερσης.

Οι τροφές NutriHorse περιέχουν υδατάνθρακες (άμυλο) από καλαμπόκι, κριθάρι και σιτάρι τα οποία έχουν επεξεργαστεί με θερμική πίεση (εξώθηση) ώστε να αυξηθεί σημαντικά η πεπτικότητα του αμύλου. Πρακτικά η εξώθηση έχει σαν αποτέλεσμα την διάρρηξη των κυτταρικών τοιχωμάτων (απελευθέρωση αμύλου από τα κύτταρα) και την μετατροπή της δομής του αμύλου (ζελατινοποίηση) ώστε να βελτιωθεί η ενζυματική πέψη. Λόγω της χρήσης συστατικών που έχουν εξωθηθεί (puffed grains) δε, η ημερήσια δοσολογία των τροφών NutriHorse είναι μικρότερη σε σχέση με άλλες τροφές αλόγων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, κάτι που τις καθιστά ανταγωνιστικές σε επίπεδο Value for Money.

Επίσης, πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των τροφών NutriHorse είναι η 12μηνη διάρκεια ζωής χάρη στις καινοτομικές συσκευασίες τροποποιημένης ατμόσφαιρας οι οποίες προστατεύουν το προϊόν και αποφεύγεται η εμφάνιση μούχλας (χαμηλής ποιότητας τροφές) που έχει σαν επακόλουθο τις κολίτιδες.

Δείτε Τις Τροφές Εδώ


 

Σνακς για επιβράβευση του αλόγου

Δείτε Τα Σνακ Εδώ

expand_less